Testimonials

Geri Varga

Geri Varga is sinds juni 2012 gedetacheerd via InAxtion. Momenteel is hij werkzaam op de EON Maasvlakte via Spie Industry Schiedam, een bedrijf dat installaties van klanten op en rond productie-eenheden verzorgt. “Ik werk nu zo’n twee jaar voor InAxtion bij Spie en het bevalt me uitstekend. Er heerst een open werksfeer en daar houd ik van,” zegt Geri.

Nieuwe kansen

Geri vertelt: “Eerst werkte ik ergens anders, ik was niet ontevreden daar, maar ik sta wel altijd open voor nieuwe kansen. Waarom? Ik ben bewust met mijn carrière bezig, vandaar. Een vriend van me vertelde mij over InAxtion en ik besloot om met ze in gesprek te gaan. En toen ging het snel. Het klikte goed tussen mij en mijn eerste opdrachtgever. Na een half jaar eindigde de opdracht. Ik was een mooie ervaring rijker en ging met goede moed door naar opdrachtgever twee.”

Gevaarlijke situatie

Eerder in zijn loopbaan had hij een wat minder prettige ervaring. “Ik was op locatie bij een relatief nieuwe opdrachtgever. We werkten veel met stroom. Een collega van me kreeg een stroomstoot en daar werd nauwelijks aandacht aan besteed. Het gaf me een onveilig gevoel. Ik belde met InAxtion en zij sprak op haar beurt met de opdrachtgever. Deze trok zich weinig van de gegeven adviezen aan om onze werksituatie te verbeteren. InAxtion heeft afscheid genomen van deze klant en ik werd vervolgens overgeplaatst naar een andere plant, waar ik veilig kon werken. Een aangename verrassing!”

Langdurige samenwerking

“Als ik vragen heb staat mijn Consultant eenvoudigweg voor me klaar. Ik word correct te woord gestaan en op een heldere manier geïnformeerd,” aldus een tevreden Geri, “wat mij betreft duurt deze samenwerking nog wel even. Dat zou me overigens ook niet verbazen, want er zijn collega’s die al meer dan tien jaar aan InAxtion verbonden zijn.”