(Jr.) Consultant Bergen op Zoom

Vacatures

Ben je iemand die graag met mensen omgaat? Iemand die niet alleen kansen ziet, maar ze ook zelf creëert. De wereld staat niet stil en dus jij ook niet. In een dynamische business is het belangrijk dat jij zelf ook actief, doortastend en volhardend bent!

Wat ga je doen?

Na een degelijke inwerkperiode ga je de rol van Jr/ Consultant vervullen. Als Jr/ Consultant ben je de spil tussen je medewerkers en je klanten. Je bent altijd op zoek naar de juiste match, want de juiste match zorgt voor tevreden medewerkers én tevreden klanten.Doorgroeien naar Senior Consultant behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Laat jij ons zien wat je kunt?

Waar en wanneer?

Je kunt bij ons direct of op korte termijn beginnen. Jouw collega’s in Bergen op Zoom heten je van harte welkom!

Wat verwachten wij van jou?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega met een affiniteit voor de techniek. Ervaring in het uitzendwezen is leuk maar hoeft niet . Je beschikt over commerciële vaardigheden en bent daarnaast ook administratief onderlegd.

Over ons

Bij InAxtion werken we samen mét mensen vóór mensen. We zijn uitzendbureau en werkgever tegelijk voor specialistisch technisch personeel. Veel van onze flexibele krachten werken voor ons op vaste contractbasis, waarna ze op projectbasis uitgezonden worden. We streven naar lange relaties en loyaliteit, over en weer. Steeds meer mensen werken tot hun pensioen bij ons. Daarnaast is de (vaak) langdurige band met onze opdrachtgevers extreem belangrijk.

Duidelijkheid voorop

Onze kernwaarden sluiten hier exact op aan. Wij houden van duidelijk, daarom laten ze zich in enkele woorden uitdrukken. Betrouwbaar. Ambitieus. Respectvol. En samenwerken. Zet daar plezier, ontwikkeling en openheid bij en je vat ons bedrijf bijna compleet samen. Benieuwd wat die laatste woorden zijn? Neem contact met ons op. We delen ze graag met je en wie weet… ontstaat er iets moois!

Join the team!

Word jij enthousiast van deze functie? Kom In Axtion en join the team! Neem direct contact met ons op! Tot snel!

N.B.: Gelieve niet te solliciteren via onderstaande inschrijfknop.

Schrijf je in!