E/I monteur

Vacatures

Wil jij meewerken aan de bouw van een nieuwe fabriek in de Botlek? Heb je affiniteit om te werken in de petrochemische industrie? Ben jij de ervaren, zelfstandig werkende E/I monteur die wij zoeken?

Wat ga je doen?

Als E/I monteur ga je diverse instrumenten (volgens tekening) aansluiten. Het gaat voornamelijk om het aansluiten van Junction, HAWKE wartels, Crosswire en panelen.

Wanneer?

Het gaat om een half jaar durend project welke start in week 31.

Wat verwachten wij van jou?

Voor deze functie is het vereist om in het bezit te zijn van een diploma Elektrotechniek of minimaal 3 jaar werkervaring. Het liefst heb je een VCA Basis, NEN 3140 en Atex 153 certificaat. Mocht je niet in het bezit zijn van deze certificaten, dan kun je deze ook via ons behalen. Je kunt goed zelfstandig werken en bent in staat om rapportages op te stellen in het Nederlands of Engels.

Over ons

Wij zijn niet zómaar een technisch uitzendbureau. InAxtion is een gespecialiseerde werkgever in de techniek die weet wat techniek is. Je hebt een contract met ons en we zenden je vervolgens op projectbasis uit. We streven naar vaste dienstverbanden en steeds meer mensen werken tot hun pensioen bij ons. Bij ons mag je de opleidingen volgen die je nodig hebt. Dat is niet alleen goed voor jou, maar ook voor de klant. Die weet namelijk dat hij bij InAxtion altijd goede flexibele krachten kan inhuren.

We bouwen aan langdurige relaties die gebaseerd zijn op vertrouwen en respect. Onze klanten ervaren ons dan ook als een betrouwbare partij, die goede vakmensen levert. We kennen onze vakmensen én het werkveld. Daardoor weten we altijd weer de juiste personen aan de juiste projecten te koppelen. Want als jij met plezier naar je werk gaat, lever je ook goed werk. En daar plukken onze opdrachtgevers natuurlijk weer de vruchten van.

Join the team!

Wordt jij enthousiast van deze functie? Kom In Axtion en join the team! Neem direct contact met ons op of schrijf je direct in! Tot snel!

Schrijf je in!