Servicemonteur

Vacatures

Kom je werken als Servicemonteur in omgeving Dokkum?

Wat ga je doen?

Je stelt een diagnose bij een storing en lost de storing ook gelijk op. Je controleert de staat van onderhoud van CV installaties en voert de nodige onderhoudswerkzaamheden uit. Nieuwe installaties ga je in bedrijf stellen en inregelen. Je draait mee in de storingsdiensten en komt ook bij mensen thuis. Naast deze werkzaamheden verricht je ook de nodige administratieve werkzaamheden, bijvoorbeeld het invullen van meet- en inbedrijfstellingsrapporten.

Wanneer?

Je kunt direct aan de slag. Bij gebleken geschiktheid, kun je voor een langere periode aan het werk.

Wat verwachten wij van jou?

Bij voorkeur woon of verblijf je in de omgeving van Dokkum. Je hebt een collegiale en klantgerichte instelling. En je hebt de nodige werkervaring en bent in het bezit van een rijbewijs en relevante diploma's.

Over ons

Wij zijn niet zómaar een technisch uitzendbureau. InAxtion is een gespecialiseerde werkgever in de techniek die weet wat techniek is. Je hebt een contract met ons en we zenden je vervolgens op projectbasis uit. We streven naar vaste dienstverbanden en steeds meer mensen werken tot hun pensioen bij ons. Bij ons mag je de opleidingen volgen die je nodig hebt. Dat is niet alleen goed voor jou, maar ook voor de klant. Die weet namelijk dat hij bij InAxtion altijd goede flexibele krachten kan inhuren.

We bouwen aan langdurige relaties die gebaseerd zijn op vertrouwen en respect. Onze klanten ervaren ons dan ook als een betrouwbare partij, die goede vakmensen levert. We kennen onze vakmensen én het werkveld. Daardoor weten we altijd weer de juiste personen aan de juiste projecten te koppelen. Want als jij met plezier naar je werk gaat, lever je ook goed werk. En daar plukken onze opdrachtgevers natuurlijk weer de vruchten van.

Join the team!

Wordt jij enthousiast van deze functie? Kom In Axtion en join the team! Neem direct contact met ons op of schrijf je direct in! Tot snel!

Schrijf je in!