Elektromonteur

Vacatures

Ben jij de Elektromonteur die straks vakmanschap verricht in de tunnelinstallaties van de IXAS in Amsterdam?

Wat ga je doen?

Tot de werkzaamheden behoren installeren van diverse installaties volgens tekening. Je gaat LED verlichting, wand- en kabelgoten aanleggen. Ook ga je draad- en kabelrekken. 

Wanneer?

Je kunt per direct aan de slag ... En voor langere tijd, want het project duurt tot eind 2017.

Wat verwachten wij van jou?

Voor deze functie is het vereist om in het bezit te zijn van een diploma Elektrotechniek of minimaal 3 jaar werkervaring. Het liefst ben je ook in het bezit van een VCA Basis certificaat en poortinstructie.

Heb je een collegiale en klantgerichte instelling? Zijn de woorden zelfstandig, flexibel en stressbestendig woorden die je zou kunnen gebruiken om jou te omschrijven?

Heb je relevante werkervaring als elektromonteur binnen de Elektrotechniek of Infratechniek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over ons

Wij zijn niet zómaar een technisch uitzendbureau. InAxtion is een gespecialiseerde werkgever in de techniek die weet wat techniek is. Je hebt een contract met ons en we zenden je vervolgens op projectbasis uit. We streven naar vaste dienstverbanden en steeds meer mensen werken tot hun pensioen bij ons. Bij ons mag je de opleidingen volgen die je nodig hebt. Dat is niet alleen goed voor jou, maar ook voor de klant. Die weet namelijk dat hij bij InAxtion altijd goede flexibele krachten kan inhuren.

We bouwen aan langdurige relaties die gebaseerd zijn op vertrouwen en respect. Onze klanten ervaren ons dan ook als een betrouwbare partij, die goede vakmensen levert. We kennen onze vakmensen én het werkveld. Daardoor weten we altijd weer de juiste personen aan de juiste projecten te koppelen. Want als jij met plezier naar je werk gaat, lever je ook goed werk. En daar plukken onze opdrachtgevers natuurlijk weer de vruchten van.

Join the team!

Wordt jij enthousiast van deze functie? Kom In Axtion en join the team! Neem direct contact met ons op of schrijf je direct in! Tot snel!

Schrijf je in!