Nieuws

Nog heel even, en dan...

Full inaxtion nog heel even en dan 604 300 s c1 c t

Bijzonder zijn ze altijd: die laatste paar weken voor de vakantie. Met één voet sta je al op het strand of in die onbekende stad en met de andere voet sta je nog snoeihard in de dagelijkse realiteit: een tijd die druk, vol van 'nog even snel voor de vakantieklussen' en werkstress is. Techniek, metaal of bouw, het is overal hetzelfde.

BOVEN DE MATERIE

Toch vragen we je om, straks, als je over een aantal weken aan de rand van dat mooie zwembad zit, eens vanuit een helicopterview na te denken over het halve jaar dat nu alweer achter je ligt. Welke zaken gingen er goed? Welke minder? En waar lag het eigenlijk precies aan dat sommige projecten als een soepele trein op gang kwamen terwijl anderen meer op een ronkende diesel leken?

VRIJ, VRIJER, VRIJST!

Vakantie is, wat ons betreft, naast een heerlijke hoeveelheid vrije tijd, een mooi moment om eens rustig te beschouwen. Misschien herken je dat wel, omdat je ook hebt ervaren dat je op vakantie tot de mooiste inzichten komt. Over hoe de dingen moeten. Of hoe ze juist niet (meer) moeten...

STRAND, STAD OF ACHTERTUIN

Hoe je het ook gaat doen deze zomer: we wensen je alvast een hele fijne en ontspannen periode toe. Aan het zwembad, in die wereldstad, op het strand of gewoon lekker in de achtertuin.

Wat je ook doet, geniet in elk geval ten volle!

Een vakantiegroet,namens het hele team van InAxtion

PS Uiteraard kun je, ook tijdens de vakantieperiode, gewoon bij ons terecht voor advies, personeel of een kop koffie.

Back