Nieuws

Gaap, zucht! Welke indrukwekkende plannen ga jij volgend jaar waarmaken?

Full inaxtion gaap zucht welke indrukwekkende plannen ga jij volgend jaar waarmaken 2

Natuurlijk gaan ook wij met onze tijd mee. Een hippe site, alle neuzen dezelfde kant op, goede leiderschapsstijlen en managen op een manier die gave dingen met zich meebrengt. Maar, we blijven wél lekker nuchter met elkaar in tijden van scrums, sprints en piketpalen die her en der geslagen worden.

Doe maar gewoon

Kijk, wij geloven niet zo in meewaaien met elke nieuwe wind. Zo'n irritant creatieve wind die je uitdaagt om onhaalbare dromen te verwezenlijken. Waar we wél achterstaan: stel, nu het einde van het jaar nadert, concreet en bij voorkeur simpel je plannen en (bij voorkeur) meetbare doelen voor volgend jaar op. Wat wil je bereiken? Waarom wil je dat? En welke stappen moet je daarvoor zetten? Nieuw personeel zoeken? Afscheid nemen van hen die niet goed genoeg functioneren? Nieuwe professionele partners aantrekken die de krappe arbeidsmarkt kennen als hun broekzak? Houd het eenvoudig, toegankelijk en kies voor focus. Beter drie doelen behaald, dan tien zaken ten halve.

Geniet, maar nóóit met mate

Kortom, kijk terug, héél even, en ga dan volle vaart vooruit. Maar voor het zover is danken we je heel hartelijk voor het afgelopen jaar en wensen we je een sprankelend, gezellig en bovenal gezond 2019 toe!

Back