Nieuws

Aan de slag als consultant bij InAxtion Bergen op Zoom?

Full inaxtion 420471610 consultant boz 604 300 s c1 c t

Ben je iemand die graag met mensen omgaat? Iemand die niet alleen kansen ziet, maar ze ook zelf creëert. De wereld staat niet stil en dus jij ook niet. In een dynamische business is het belangrijk dat jij zelf ook actief, doortastend en volhardend bent!

WAT GA JE DOEN?

Als Consultant ben jij diegene die ervoor zorgt dat jouw medewerkers op mooie projecten aan de slag kunnen. Je hebt contact met bestaande klanten, maar bent ook altijd op zoek naar nieuwe klanten om een mooie samenwerking mee op te bouwen.

WAAR EN WANNEER?

Je kunt direct aan de slag in een leuk team in onze nieuwe vestiging in Bergen op Zoom.

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega met affiniteit voor de techniek. Beschik je over commerciële vaardigheden en ben je daarnaast ook administratief onderlegd? Heb je ervaring in het uitzendwezen? Of heb je een technische opleiding en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bij voorkeur ben je in het bezit van het SEU-diploma Basisopleiding Intercedent.

OVER ONS

Bij InAxtion werken we samen mét mensen vóór mensen. We zijn uitzendbureau en werkgever tegelijk voor specialistisch technisch personeel. Veel van onze flexibele krachten werken voor ons op vaste contractbasis, waarna ze op projectbasis uitgezonden worden. We streven naar lange relaties en loyaliteit, over en weer. Steeds meer mensen werken tot hun pensioen bij ons. Daarnaast is de (vaak) langdurige band met onze opdrachtgevers extreem belangrijk. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden.

DUIDELIJKHEID VOOROP

Onze kernwaarden sluiten hier exact op aan. Wij houden van duidelijk, daarom laten ze zich in enkele woorden uitdrukken. Betrouwbaar. Ambitieus. Respectvol. En samenwerken. Zet daar plezier, ontwikkeling en openheid bij en je vat ons bedrijf bijna compleet samen. Benieuwd wat die laatste woorden zijn? Neem contact met ons op. We delen ze graag met je en wie weet… ontstaat er iets moois!

JOIN THE TEAM!

Word jij enthousiast van deze functie? Kom In Axtion en join the team! Stuur je cv naar vacatures@inaxtion.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Back